02 August 2011

no title ='=

hey hey hey :)

semalam dan hari nie aku gembira sangat-2 sebab aku dapat kakak baru , kawan baru , pakwe baru tak ade .
ahahaha . wee ~~


comel kan kakak nie .
name dia alya bte aziz kod .
tak tahu lah 
tapi dalam fb dia ade name aiman .
aiman mane nie ? ahaha .
aiiman uh bf dia lha . 
bogox eh 
.dia pangil aku adeq . 
so , pangil lha dia kakak kan . 
tak kan nak pgil kau aku .  bhase sial je .
tak tahu lha mcm mne aku bole add dia .
main add je . 
tambah kawan kate kan , 
lepastu , aku add adeq angkat dia .
name adeq angkat dia 
zairul hafizal . heee :)
ahaha , comel taw adeq angkat dia 
sebaya ngan aku , aku tak peracaya aww .
hbs dia kata sebaya , so percaya kan lha :))
ahahaha . 
dah IM katt fb , walling kat fb dah .
cerita pasal hal aku ngan dia .
dia pun faham hal aku kan .
kata gurlz kan .
dia nak off .
aku sempat beb mintak num dia .
nak wat pe ? jual ke .
kepala otak kw , nak pulak aku jual num budak comel .
ahahaha :))

itu pasal semalam , pasal hari ini pulak macam mne ?
ahaha , nak cite ke ? 
tadi petang bapak aku kejutkan aku suruh tolong mak aku ka dapur .
peh , malaz ye nak gerak . 
aku pun satu kenapa lah tak kunci pintu .
err =' . so , aku tolong lah mak aku . 
kata mak aku dia tak kisah pun . mak aku pun orang yg tak suka anak dia nagis dpn dia atau muka muram dpn dia , benci sanad-2 . bb mak aku tak puasa 
biasa lha . perempuan kan--2 ., bulan mengambang kata nenek aku .
ahahaha . 
lepastu tu aku tolong mak aku buad donat 
wee ~ . sekejap je . lpstu aku pegi bilik balik tgok tv . 
cerita KALAU BERANI 1 VS 0 
kelakar gila lha azlee uh , lagi-2 azrul dia kata jgn raba-2 dia . hahaha :)
tu baru game yg pertama . ahahaha , kelakar seyh .
lepastu aku bosan tgk tv je . 
aku pegi tmpat bapak aku ,
aku nak ajak dia pagi pasar malam bb malam nie ade pasar malam ,
aku suruh bapak aku beli buah apple lha . 
hehehe . aku tak pagu pasar malam . 
aku g BAZAR . bazar tahun nie tak best sangat . yang best tahun lepas .
wow . ade pelbagai yg aku tak penah tgok pun ade , 
lepastu balik . ahahahha . 


tamat ~~
selamat berpuasa oke :)






No comments:

Post a Comment

iframe scrolling="no"frameborder="0"allowtransparency="true''
style=''border:medium none;overflow:hidden;width;280 px;
height:40px;''src=''http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://URL-
ANDA.blogspot.com&layout=standard&show_faces=false&width+280&action+like&font+arial&colorscheme=light&height=40''></iframe